AKTUALITÁSOK - AKTUáLIS BOLYGóáLLáSOK: 2023. NOVEMBER 9.
BEJELENTKEZÉS
Név:
E-mail:

Lehet, hogy egy kép erről: szöveg

Aktuális bolygóálások:
November 8-án 10:31 órakor a Vénusz belép a Mérleg jegyébe!
A Vénusz a Mérleg jegy uralkodó bolygója, így ebben a jegyben domicil vagyis otthon van. A Vénusz analógiái töretlenül meg tudnak nyilvánulni!
A Vénusz személyjelölő bolygó. Az egyének szintjén elsősorban a biztonságot, stabilitást jelzi mind anyagi, mind érzelmi szinten. A Vénusz, mint személyjelölő bolygó a érzelmeinket, az ízlésünket, az önelfogadásunkat, a kötődéseinket szimbolizálja elsősorban.
A Mérlegben járó Vénusz a szépség, az egyensúly, a harmónia, a művészetek, a jó ízlés és az egyensúly analógiáit képviseli.
Mundán vagyis világi értelemben a diplomácia, a kompromisszum, a harmóniára, megegyezésre való hajlamot erősíti. Szerencsére nem kap komolyabb támadás a többi bolygótól, így hatása viszonylag töretlenül megnyilvánulhat.
Ez azonban nem jelenti, hogy a kitör a világbéke! Bárcsak ennyi elég lenne hozzá. A Vénusz eleve a gyors keringési idejű bolygók közé tartozik, ráadásul inkább a vágyakat, az óhajt fejezi ki, mintsem a konkrét tetteket, megvalósulást. hatása elég rövid ideig tart és a fajsúlyosabb bolygók rendkívül feszült állásban vannak egymással!
Ha jobban odafigyelünk másokra az sokat segíthet a jelenlegi helyzetben!
Készítette: Soós Tímea asztrológus